Strandregels honden Castricum aan Zee

Strandregels

Regels honden op het strand in Castricum aan Zee

Zin om erop uit te gaan met u trouwe viervoeter naar het strand van Castricum aan Zee? Strandpaviljoen Zeezicht vertelt u graag over de mogelijkheden en de regels. Na de strandwandeling nodigen we u natuurlijk van harte uit om een lekkere versnapering te halen bij Zeezicht Strandpaviljoen.

Regels honden Castricum aan Zee


In de gemeente Castricum zijn er regels opgesteld voor het meenemen van honden naar het strand. Honden zijn op de volgende momenten toegestaan:

Laagseizoen: 1 oktober tot en met 30 april – hele dag
Hoogseizoen: 1 mei tot en met 30 september – vóór 10.00 uur en na 19.00 uur

U bepaalt zelf of u de hond op het strand aanlijnt of niet. Natuurlijk moet u wel uw hond in de gaten houden, mag u geen overlast veroorzaken en bent u tevens verplicht om uitwerpselen op te ruimen. Op het strand zijn voldoende prullenbakken aanwezig om de uitwerpselen in weg te gooien.

Honden en de strandhuisjes bij Castricum aan Zee:
Uw hond meenemen naar een strandhuisje in Castricum aan zee? Dat is toegestaan, mits u in het hoogseizoen zich op het wandelpad begeeft.

Honden bij Strandpaviljoen Zeezicht:
Na de strandwandeling nodigen we u natuurlijk van harte uit om een lekkere versnapering voor u en uw trouwe viervoeter te halen bij  Strandpaviljoen Zeezicht.
Honden zijn van harte welkom in ons paviljoen, Zeehonden moeten helaas buiten blijven 😉

Regels paarden Castricum aan Zee 2021

Overweegt u om een heerlijke strandtocht te ondernemen per paard? Ook dat is mogelijk op het strand van Castricum aan Zee. Hiervoor gelden dezelfde regels als bij honden op het strand. Houd u aan de toegestane tijdsperiodes en ruim uitwerpselen op.

Take a break bij Strandpaviljoen Zeezicht

Of u nu zonder of met huisdier naar het strand gaat, een lekker hapje en drankje tussendoor doet altijd goed. Bij Strandpaviljoen Zeezicht kunt u dagelijks terecht voor de meest verse seizoensgerechten. Of wat dacht u van een verfrissend drankje of een gezellige high tea? U beleeft het in Castricum aan Zee .

U kunt bij ons plaatsnemen op het ruime terras met windscherm of bestellen bij onze Take Away. Voor honden serveren we koele waterbakjes en uiteraard een hondenkoekje. We zijn het hele jaar door geopend, dus kom gerust eens langs met uw gezelschap en geniet van al het moois dat het strand van Castricum te bieden heeft. Graag tot snel!