Feesten & Vergaderen

FEEST- & TROUWLOCATIE

CASTRICUM AAN ZEE

Op zoek naar een unieke feestlocatie in Castricum? Dan zit je goed bij Strandpaviljoen Zeezicht.

Van een trouwerij tot een jubileum of verjaardag, wat de reden ook is, bij ons geniet je van complete service. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, en graag stemmen we de wensen voor het feest tot in de puntjes met je af. 

Neem gerust contact met ons op voor vragen of het reserveren van een datum.
Ook kunt u zelf uw event samenstellen.

FEESTLOCATIE CASTRICUM: ONZE HIGHLIGHTS!

Vier je feest in Castricum aan Zee op onze unieke locatie aan het strand. Geen zorgen, maar juist volop genieten.
We stemmen graag je wensen met je af.

Feestlocatie voor 50 tot 100 personen
Feesten vanaf 9.00 tot 1.00 uur
Lichte zaal met veel zonlicht & privé terras
Keuze uit veel soorten tafels en stoelen
Diverse opties voor eten & drinken (met bediening)
Inclusief geluidsapparatuur en muziek
Voldoende parkeerplek

DE RUIME FEESTZAAL BIJ STRANDPAVILJOEN ZEEZICHT

Een prachtige feestzaal met veel lichtinval, waar je de echte beach feeling ervaart, dat is wat je mag verwachten bij Strandpaviljoen Zeezicht. Buiten een drankje doen met uitzicht op de zee of ondergaande zon, of lekker binnen vertoeven in Ibiza Style? Indien gewenst toveren we de feestzaal in samenwerking met onze stylingpartners om tot een themaruimte die aansluit bij het feest. Onze feestzaal biedt ruimte voor 50 tot 100 feestgangers.

 

Privé terras, diverse tafels en een dansvloer

Op het gebied van inrichting gaan we bij Strandpaviljoen Zeezicht graag met je in gesprek. De een wenst statafels, krukken en een gigantische dansvloer, terwijl de ander liever kiest voor lage tafels en comfortabele stoelen. We bieden een groot assortiment, zodat we de inrichting aankleden naar je smaak. Uiteraard kunnen jullie ook gebruik maken van het privé terras met adembenemend uitzicht.

Eten en drinken inclusief

Je kiest bij ons tussen een open bar of per persoon een vast bedrag betalen. Standaard hanteren we een binnenlandse bar, maar we breiden het assortiment dranken graag in overleg uit. En een lekker hapje kun je vast ook waarderen! Buiten eten met uitzicht op het strand, binnen een walking dinner, of smullen van de Big Green Egg BBQ, we bedienen je op je wenken. Figuurlijk en letterlijk, want we zorgen ook voor obers en serveerders.

Feesten in Castricum op het strand!

Nu de styling, hapjes en drankjes geregeld zijn kan het feest beginnen. Maar niet zonder muziek natuurlijk! Je kunt zelf iets regelen of maakt gebruik van onze connecties voor muziek. Lounge muziek, romantische songs, opzwepende dance nummers, noem maar op. De geluidsapparatuur wordt in de basis door ons verzorgd, al kun je natuurlijk groter uitpakken als je bijvoorbeeld een bandje of DJ wilt inhuren.

Feestlocatie Castricum met grote parking

Hoe laat begint het feest? Je bent bij ons al welkom vanaf 9.00 ’s morgens, zodat de party op tijd kan starten. Maar ook alleen een avondfeest kan natuurlijk. Wij gaan door tot in de late uurtjes (1.00 uur). Ook wel prettig om te weten is dat we voldoende parkeerplaatsen bieden voor het gezelschap. Op slechts 5 minuten lopen bevindt zich een grote parking waar iedere feestganger kan parkeren, wel zo handig!

Trouwfeest Castricum aan Zee

Een unieke trouwlocatie aan zee? Voor iedereen die elkaar het ja-woord geeft hebben we wat speciaals in petto. Houd de ceremonie op het adembenemende strand van Castricum, om vervolgens met zijn allen aan te schuiven op het privé terras, waar de bruidstaart aangesneden wordt en jullie genieten van een heerlijke cocktail. Prachtig gedekte tafels, met daarna een spetterend feest, compleet afgestemd op jullie wensen en budget.

Meer weten? Bekijk dan onze informatie over Trouwen op het Strand.