Feesten & Vergaderen

aan zee

Op zoek naar een unieke locatie voor je privéfeest of zakelijke bijeenkomst?
Onze salesmanager denkt graag met u mee en heeft een verrassend en veelzijdig aanbod…

Onze sfeervolle zaal is perfect voor Trainingen, Vergaderingen, Familiedagen, Jubilea, Bruiloften, Verjaardagen én Feestavonden!

Welkom op een van de mooiste plekjes langs de kust!
Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden die Strandpaviljoen Zeezicht biedt in haar sfeervolle zaal met privéterras.
De sfeervolle in 2019 gerestylede zaal is uitermate geschikt voor het vieren van een gezellige familiedag, bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, huwelijksfeesten of vergadering.

Zeezicht werkt zoveel mogelijk met verse producten en verzorgd met veel plezier smaakvolle brunches, bbq’s en walking dinners. Maar uiteraard behoren ook een high tea, lunch, of uitgebreide borrel met hapjes tot de mogelijkheden.
Wilt u iets speciaals op het gebied van eten of drinken of gewoon wat anders dan anders tijdens uw feest? Trouwen met de voeten in het zand of romantisch dineren met de zonsondergang op de achtergrond?
Wij denken graag met u mee om er een geslaagd feest van te maken!

Wanneer u meer informatie wenst over de diverse mogelijkheden voor het vieren van uw speciale gelegenheid, vul dan het formulier hieronder op deze pagina in.
Bij Zeezicht is uw feest in goede handen!