High Tea Castricum aan Zee

High Tea in Castricum aan Zee

Zoekt u een heerlijk uitje in Castricum aan Zee?
Wat dacht u van een High Tea op een van de beste locaties aan het strand?!  In ons paviljoen geniet u van de meest heerlijke hapjes en drankjes. Neem eens een kijkje bij ons menu of boek een High Tea arrangement.

Paviljoen Zeezicht: dé strandtent voor een High Tea in Castricum aan Zee!

Bekijk High Tea arrangement (link naar high tea kaart)

2,5 uur genieten met ons High Tea arrangement op het strand

Ons High Tea Zeezicht arrangement bestaat uit de beste combinaties van zoete en hartige gerechten. Daarnaast geniet u van koffie en ontdekt u diverse smaken thee.
De High Tea wordt geserveerd in 2 rondes. In de eerste ronde krijgt u alle hartige hapjes en in de tweede ronde krijgt u alle zoete lekkernijen. 
Naast onbeperkt thee kunt u ook voor 2,5 uur lang onbeperkt genieten van koffie, cappuccino, espresso o.i.d.

Optioneel kunt u voor een kleine meerprijs ook Prosecco bijbestellen bij het arrangement. 


De beste locatie voor drinken & eten in Castricum aan Zee

Geniet van heerlijke High Tea arrangementen vanuit de beste strandlocatie in Castricum aan Zee. Ons strandpaviljoen is voorzien van een prachtige binnen locatie en een verhoogd terras met windscherm. U kijkt uw ogen uit over de adembenemende stranden en zee van deze gezellige kustplaats.

 

We zijn het hele jaar door geopend, van ’s morgens 9.00 uur tot zolang het gezellig is! Ook na uw High Tea kunt u dus gezellig blijven hangen tot in de laatste uurtjes. Wie weet pakt u nog een prachtige zonsondergang mee. Tip: bekijk ook eens onze drankkaart met speciaal bieren en cocktails.

Boek uw Castricum aan Zee High Tea

Loopt het water u al in de mond? Boek dan nu uw High Tea bij strandpaviljoen Zeezicht. U kunt parkeren nabij het strandpaviljoen. Zo is Zeezicht de perfecte uitvalsbasis voor een culinair uitje in combinatie met een dagje strand of een fijne wandeling.

Onze Zeezicht High Tea is te reserveren vanaf 2 personen op iedere dag van de week vanaf 11.00 uur. Voor €24,50 per persoon geniet u maar liefst 2,5 uur lang van alles dat onze High Tea te bieden heeft. 

Graag tot snel in ons strandpaviljoen aan de Zeeweg in Castricum aan Zee!

Strandpaviljoen Zeezicht

Adres: Zeeweg 5, 1901 NZ, Castricum aan Zee
Telefoon: 0251 65 28 55
Mail: info@strandpaviljoenzeezicht.nl