Jobs

Bij Strandpaviljoen Zeezicht wordt het verschil gemaakt door ons team van Sfeermakers en Smaakmakers. Zij streven ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Team Zeezicht is een professioneel, hecht en dynamisch team, met één gedeelde passie: horeca en gastvrijheid, en natuurlijk heerlijk eten & drinken.

Hoewel ervaring een pluspunt is, is het niet altijd vereist. Onze Leermeesters zorgen ervoor dat je alle nodige functievaardigheden onder de knie krijgt. Zij zijn collega’s die zelf zijn gegroeid binnen het team en staan klaar om hun kennis met jou te delen.

Samenwerking en gezelligheid zijn kernwaarden binnen ons team. Het enthousiasme en de ambitie van ons team zijn voelbaar op elk niveau, en als gast merk je dat direct!

Voel je de energie en wil je deel uitmaken van ons team? Zoek dan niet verder en solliciteer vandaag nog!

We kijken ernaar uit je snel te verwelkomen bij Strandpaviljoen Zeezicht.

JOBS

Ben jij een creatieve, gedreven, en zelfstandige souschef, klaar om een keukenteam te inspireren en te leiden? Dan zijn wij op zoek naar JOU! Als Souschef ben je de rechterhand van onze chef-kok en medeverantwoordelijk voor alle aspecten van onze keuken.

Over Strandpaviljoen Zeezicht

Strandpaviljoen Zeezicht, volledig vernieuwd sinds 1 april 2023, beschikt over een gloednieuwe keuken! Gelegen aan het prachtige strand van Castricum, zijn we zeven dagen per week geopend voor allerlei gelegenheden, van vergaderingen en bruiloften tot a la carte dineren en walking dinners. We streven naar de allerbeste service en hebben daarom versterking nodig van teamleden die onze visie delen en willen bijdragen aan ons succes.

Strandpaviljoen Zeezicht is onderdeel van de SEB Horeca groep, een netwerk van unieke horecaconcepten, waar kwaliteit en inspiratie centraal staan. We zijn een hechte gemeenschap van collega’s die elkaar ondersteunen om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Wat ga je doen?

Als souschef ben je de rechterhand van de chef-kok en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een team van 10 collega’s. Je stuurt het team aan op een motiverende wijze, bewaakt de kwaliteit en presentatie van gerechten en ziet toe op de naleving van veiligheids- en HACCP-voorschriften.

Belangrijkste taken & verantwoordelijkheden:

  • Dagelijkse aansturing en ontwikkeling van het keukenteam;
  • Inkoop en contact onderhouden met leveranciers;
  • Gastenervaring op hoog niveau brengen en behouden.

 

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een collega die samen met ons een uitstekend product wil leveren en gasten wil verrassen met smaak en presentatie. 

Belangrijk is dat je:

  • Gemotiveerd, creatief, zelfstandig en kwaliteitsgericht bent;
  • Ervaring hebt in een vergelijkbare functie;
  • Bekend bent met HACCP-criteria;
  • Een koksopleiding hebt afgerond.


Wij zoeken een flexibele souschef die de mogelijkheid heeft om vier dagen per week te werken, met elk weekend één vrije dag.

Wat bieden we jou?

Bij Zeezicht bieden we goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een 4-daagse werkweek in een splinternieuwe keuken;
  • Elk weekend één vrije dag;
  • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur, 8% vakantiegeld en een passend salaris;
  • Een hecht team van enthousiaste en gepassioneerde “smaakmakers”;
  • Een prettige werksfeer met gezellige borrels;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en cursussen;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon-werkverkeer.

 

Wil jij souschef worden bij Strandpaviljoen Zeezicht? Solliciteer direct!

Ben jij creatief, zelfstandig en kwaliteitsgericht en wil jij aan de slag bij een bedrijf waar je bij een ervaren team je skills verder gaat ontwikkelen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Over Strandpaviljoen Zeezicht

Strandpaviljoen Zeezicht is vanaf 1 april 2023 compleet vernieuwd! Gelegen aan het mooie strand van Castricum, zijn we zeven dagen per week geopend voor allerlei gelegenheden, van vergaderingen en bruiloften tot à la carte dineren en walking dinners. Wij streven naar de allerbeste service en hebben daarom versterking nodig van teamleden die onze visie delen en willen bijdragen aan ons succes.

Strandpaviljoen Zeezicht maakt deel uit van de overkoepelende organisatie SEB Horeca groep, waar kwaliteit en inspiratie centraal staan. We zijn een hechte gemeenschap van collega’s die elkaar ondersteunen om onze gasten een unieke ervaring te bieden.

Functie

Als zelfstandig werkend kok ben je samen met een team van 10 collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken van Zeezicht. Je bent medeverantwoordelijk voor het toezien op de kwaliteit en het bereiden van gerechten.

Jouw belangrijkste taken & verantwoordelijkheden zijn:

  • Uitvoeren van mise en place werkzaamheden;
  • Toezien op en bereiding van gerechten;
  • Toezien op voorraad en bestellingen;
  • Bewaken en ondersteunen van de verbetering van kwaliteit;
  • Schoonmaakwerkzaamheden van apparatuur.

Wat bieden we:

Bij Zeezicht bieden we goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een 4-daagse werkweek in een splinternieuwe keuken;
  • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur, 8% vakantiegeld en een passend salaris bij de functie en jouw kennis en ervaring;
  • Een hecht team van enthousiaste en gepassioneerde “smaakmakers”;
  • Een prettige werksfeer met gezellige borrels;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en cursussen;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon-werkverkeer.

Werktijden

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die flexibel beschikbaar is. Daarnaast krijg je bij ons de mogelijkheid om vier dagen per week te werken i.p.v. vijf en elk weekend 1 dag vrij.

Wat zoeken we

Wij zoeken een collega die hart heeft voor samen een prachtig product neerzetten, en met passie gasten wil verrassen met smaak en opmaak.

Ook belangrijk vinden wij dat onze collega:

  • Gemotiveerd, creatief, zelfstandig en kwaliteitsgericht is;
  • Ervaring heeft in een vergelijkbare functie;
  • Kennis heeft van de HACCP criteria;
  • Een koksopleiding heeft afgerond.

Voel jij de vlinders in je buik als je dit leest? Solliciteer, want waarschijnlijk zijn wij dan ook op zoek naar jou!

Ben jij iemand die het graag iedereen naar zijn zin wilt maken door jouw enorme dosis gastvrijheid in een bruisende omgeving? Lees dan even verder! Binnen ons team van Strandpaviljoen Zeezicht zijn wij op zoek naar een gepassioneerde, gedreven medewerker bediening, deze functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld.

Zeezicht maakt onderdeel uit van een mooie organisatie. Dit zijn Strandpaviljoen Nautilus te Egmond aan Zee, Grand Café van Ruysdael te Heemskerk en Nieuw Westert in Egmond-Binnen met elk hun eigen unieke identiteit.

Wie zijn wij:
Het team van Strandpaviljoen Zeezicht is een professioneel, hecht en dynamisch team dat één ding gemeen heeft; het zijn allemaal horecaliefhebbers met een enorme passie voor gastvrijheid en lekker eten en drinken. Samenwerking en gezelligheid staan binnen ons team staan hoog in het vaandel. Daarbij bruist het team van enthousiasme en ambitie, ieder op hun eigen niveau, en als gast kan je daar niet omheen!

  • Zeezicht biedt:
    Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma
  • Volgen van cursussen, bijvoorbeeld Leermeester
  • Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jarige leeftijd)
  • Een plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld

  • Van jou verwachten wij:
  • Je bent servicegericht en zet onze gast op nummer 1
  • Ervaring is geen vereiste, een leergierige persoonlijkheid wel, doorgroeien op elk niveau in onze organisatie is mogelijk
  • Passie voor gastronomie
  • Een flexibel instelling, bar- en bedieningswerkzaamheden
  • Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid die het leuk vindt om met gasten om te gaan
  • Teamplayer en enthousiasmerend
  • Communicatief sterk, zelfstandig en stressbestendig


Ben jij enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken?
Zoek dan niet verder en solliciteerd via onderstaand formulier!

Heb je een passie voor koken en wil je graag in een bruisende omgeving werken? Binnen ons team van Zeezicht zijn wij opzoek naar een enthousiaste, leergierige smaakmaker die ons op oproepbasis komt versterken in de keuken!
Strandpaviljoen Zeezicht maakt onderdeel uit van een mooie organisatie. Dit zijn Nautilus aan Zee te Egmond, Grand Café van Ruysdael te Heemskerk en Nieuw Westert in Egmond-binnen met elk hun eigen unieke identiteit.

Strandpaviljoen Zeezicht biedt:

■ Een leerzame werkplek
■ Een gezellige werksfeer
■ De mooiste werkplek van Nederland
■ Leuke collega’s
■ Horeca CAO conform salaris

Van jou verwachten wij:

■ Passie voor koken
■ Een flexibele instelling
■ Teamplayer
■ Enthousiasme
■ Leergierig

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Zoek dan niet verder en solliciteer snel via onderstaand formulier!


Zoek jij de ideale baan naast je school of tijdens je schoolvakantie? Lees dan even verder!
Binnen ons team van Strandpaviljoen Zeezicht zijn wij op zoek naar afwas toppers!

Strandpaviljoen Zeezicht biedt:
■ Een leerzame werkplek
■ Een gezellige werksfeer
■ Doorgroeimogelijkheden naar de keuken of de bediening
■ Leuke collega’s
■ Horeca CAO conform salaris

Van jou verwachten wij:
• Je assertief
• Een flexibel instelling
• Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Zoek dan niet verder en solliciteer snel via onderstaand formulier!

Graag tot ziens bij Strandpaviljoen Zeezicht

SOLLICITEER DIRECT