Meditarranean Night

MEDITERRANEAN NIGHT

Stap binnen in de warme sfeer van de mediterrane keuken en laat je verrassen door een unieke dinerervaring bij ons restaurant. Wij brengen de traditionele Italiaanse trattoria naar jouw tafel met ons authentieke concept van gedeelde gerechten.

Neem plaats aan onze lange tafels, geïnspireerd op de levendige eetgewoonten van het Middellandse Zeegebied, waarbij grote schalen met heerlijke bijgerechten het middelpunt vormen. Geniet van een gastronomische reis door Italië, Spanje en Griekenland terwijl je samen met vrienden of nieuwe kennissen deelt in de culinaire rijkdom van deze culturen.

Onze 5-gangen dinerervaring biedt een unieke ervaring van smaken en texturen, zorgvuldig samengesteld om je zintuigen te prikkelen. En voor degenen die de voorkeur geven aan een vegetarische optie, zorgen we graag voor een smaakvol alternatief.

Vergeet niet om bij het maken van je reservering aan te geven dat je kiest voor de vegetarische optie, zodat we de voorbereidingen hierop kunnen afstemmen.

Bij ons draait het niet alleen om het heerlijke eten, maar ook om de gezelligheid aan tafel. Daarom bieden we plaats aan maximaal vier personen per reservering, zodat je de kans krijgt om nieuwe connecties te maken en samen te genieten van de gedeelde ervaring.

En alsof dat nog niet genoeg is, trakteren we je ook nog op een verfrissende ouzo tussen de gangen door, om de authentieke mediterrane sfeer compleet te maken.

Het 5-gangen diner inclusief ouzo is beschikbaar voor slechts €39,5 per persoon, exclusief drankjes, die je na afloop op basis van nacalculatie kunt afrekenen.

Kom langs en laat je meeslepen door de smaken en gezelligheid van de mediterrane keuken. Maak vandaag nog je reservering en beleef een onvergetelijke avond bij ons! Reserveer hier!