Strandpaviljoen Zeezicht, in 2023 volledig vernieuwd en de laatste twee jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste strandpaviljoen van Noord-Holland’, is op zoek naar versterking in de keuken! 

Strandpaviljoen Zeezicht is onderdeel van de toonaangevende horecagroep: ‘SEB Horeca groep’ waartoe ook Nautilus aan Zee in Egmond, Grand Café van Ruysdael in Heemskerk en Nieuw Westert in Egmond-Binnen behoren. Elk met hun eigen karakter, maar allemaal met een gedeelde passie voor gastvrijheid en culinaire kwaliteit.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 32 tot 38 uur. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten, het handhaven van de keukenhygiëne, bijdragen aan de mice-en-place, en het creëren van nieuwe smaakvolle menu-items.  

Ben jij een ervaren kok met een passie voor het vak? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar kwaliteit en creativiteit centraal staan? 

Onze wensen:

  • Ervaring als zelfstandig werkend kok 
  • Passie voor koken en oog voor kwaliteit
  • Een echte teamspeler die ook leiding kan nemen
  • Kennis van HACCP
  • Zelfstandig, stressbestendig, flexibel en proactief


Zeezicht biedt:

  • Een salaris conform leeftijd en ervaring 
  • Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma en het volgen van cursussen
  • Een zelfstandige functie in een professionele keuken met de nieuwste apparatuur
  • Een hecht, jong team met enthousiaste collega’s
  • Altijd één weekenddag vrij
  • De mogelijkheid voor een vierdaagse werkweek
  • De mogelijkheid om in zomervakantie twee weken aansluitend vrij te nemen
  • Jaarlijks een gezellig personeelsuitje
  • Een prachtige werkplek aan het strand!


Solliciteren!

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Zoek dan niet verder en stuur je cv en een korte motivatiebrief naar personeel@sebhoreca.nl of vul het formulier hieronder in, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een lekkere kop koffie.

SOLLICITEER DIRECT

    WILDAVOND

    24 & 25 november 2023

    Op deze avonden kunt u, op reservering, genieten van een geheel verzorgd 5 gangen wildmenu voor €52.50. Ook serveren wij er voor u graag een bijpassend wijnarrangement bij, zorgvuldig uitgekozen door onze wijnkenners. 

    Hap&Tap Tour

    20 kilometer wandelen of fietsen, met 3 smakelijke tussenstops. De maanden oktober en november!