Vergaderen aan zee

VERGADEREN AAN ZEE

VERGADEREN AAN ZEE

Als u op zoek bent naar een inspirerende omgeving om te vergaderen, een training te geven of een brainstormsessie te houden, dan is Strandpaviljoen Zeezicht een echte aanrader. Hier kunt u vergaderen aan zee met uitzicht op de duinen en het strand van Castricum aan zee. U bent echt even weg uit de dagelijkse werkomgeving en dit biedt de mogelijkheid om weer nieuwe inzichten en ideeen te verkrijgen.

Terras bij Strandpaviljoen Zeezicht
Vergaderzaal Strandpaviljoen Zeezicht

STIJLVOL VERGADEREN MET UITZICHT OP ZEE

Bij strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee hebben we een speciale multifunctionele zaal met voldoende privacy waar u gedurende het hele jaar kunt vergaderen aan zee. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om een productief overleg of een brainstormsessie te houden. Van flip-over tot beamers, van microfoon tot wifi alles is in huis. Heeft u speciale wensen of andere zaken nodig? Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u.

MET UW VOETEN IN HET ZAND IDEEËN OPDOEN

Natuurlijk kunt u niet de hele dag binnen zitten en proactief aan het vergaderen of brainstormen zijn. Tussendoor wilt u natuurlijk ook even op adem komen en genieten van het uitzicht. U loopt zo op uw blote voeten het strand op of ga even lekker zitten op het aangrenzende priveterras. Bij mooi weer kunt u hier ook vergaderen en geniet van het geruststellende geluid van de golven. Uiteraard is het terras ook de ideale plek voor een heerlijke lunch. Even lekker ontspannen om vervolgens met een verfrissende blik verder te kunnen vergaderen.   

Aan zee vergaderen bij Strandpaviljoen Zeezicht

VERSE INGREDIËNTEN

Ook kunnen wij de catering voor u organiseren als u komt vergaderen aan zee. Wenst u iets lekkers voor bij de koffie? Of een lunch met verse (streek) producten? Wij verzorgen het graag. Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor een borrel als afsluiting van uw vergadering aan zee. Zo kunt u gezamenlijk proosten op de nieuwe ideeën die de unieke, creatieve omgeving aan het strand heeft bezorgd.

Vergaderen aan zee bij Strandpaviljoen Zeezicht

• Unieke locatie aan zee bij Castricum
• In de pauze loopt u zo het strand op
• Volop parkeerplekken bij de strandopgang
• Multi functionele zaal volop mogelijkheden
• Vergaderen aan zee inclusief privéterras
• Cateringmogelijkheden met verse producten
• Alle faciliteiten en apparatuur ter plaatse aanwezig
• Combineer uw vergaderarrangement met een sportieve activiteit op het strand
• Op nog geen 40 minuten van Amsterdam